miercuri, 14 septembrie 2016

Toate firmele isi inscriptioneaza masinile cu litere

Atunci cand ne achizitionam un autoturism ne dorim ca acesta sa fie unic si adesea incercam sa il personalizam, sa devina mai personal. Exista mai multe modalitati prin care se poate personaliza o masina, insa cele mai multe dintre acestea sunt foarte costisitoare, implica mult timp, numeroase riscuri dar si o atentie speciala din partea soferilor. In plus, se intampla de numeroase ori ca in parcari sa gasim masinile zgaraiate, iar pentru remedierea acestora este nevoie de alte fonduri si de timp pierdut.

Solutia potrivita 


In schimb, o solutie ideala in acest sens este inscriptionarea masinii cu litere, optiune luata in calcul atat de proprietarii de autoturisme, cat si de firmele care detin flote, pentru a le personaliza si a le face mai vizibile in trafic. Aceasta procedura este foarte usor de pus in practica, nu prezinta nici un risc, iar costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele. In plus, se poate pune in practica orice idee, iar clientii pot veni cu diferite sugestii si propuneri, fie se pot lasa pe mana specialistilor de la Colantari Design.

Preturi foarte bune

Tarifele variaza de la un autoturism la altul, in functie de dimensiunea literelor sau a textului care se doreste a fi aplicat. Inscriptionarea masinii cu litere este foarte populara in ziua de azi si datorita faptului ca reprezinta, poate, una dintre cele mai accesibile modalitati de marketing, din toate punctele de vedere. Pe langa costurile scazute, procedura in sine se efectueaza in cel mai scurt timp, fiind nevoie de una sau doua ore.

Materiale de calitate

Clientii au posibilitatea de a alege din numeroase tipuri de autocolant, in functie de preferinte si necesitati, acestea avand diferite tipuri de grosimi, cu o durata de viata variata. Cele mai ieftine sunt si cele mai putin rezistente, insa tinand cont ca cei mai multi clienti aleg sa inlocuiasca autocolantul anual, aceasta reprezinta cea mai buna solutie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu