joi, 15 septembrie 2016

O instalatie gpl te ajuta sa faci economii de pana la 50%

Cine nu si-ar dori sa faca economii semnificative luna de luna, ori de cate ori circula cu propriul autoturism? Insa cum pretul carburantilor se afla intr-o crestere treptata, acest lucru pare tot mai greu de atins, iar soferii se vad adesea nevoiti sa caute diverse modalitati prin care sa consume mai putin. In schimb, totul este mult mai accesibil, iar numeroase persoane s-au orientat deja catre niste instalatii GPL. Acestea sunt tot mai comune in ziua de azi, in special in randul taximetristilor sau tuturor celor care parcurg distante lungi cu masinile.

Mai accesibil

Pe piata sunt disponibile numeroase instalatii care sa se potriveasca pentru toate tipurile de
autoturisme. Chiar daca multi soferi aleg sa se orienteze catre autoturismele cu motoare Diesel, intrucat consumul este mai scazut, pretul acestora este mai mare, iar motoarele contin numeroase componente ce se pot defecta subit, astfel ca suma in plus nu se justifica intotdeauna. In schimb, dispozitivele au un pret mediu de 500 de euro, suma care se poate amortiza, de obicei, in primul an sau mai devreme, in functie de perioada in care se parcurg 11.000 de km. Cu toate acestea, este absolut necesar ca instalarea sa se faca intr-un service acreditat RAR.

Economii

Cu ajutorul acestor instalatii GPL, soferii ajung sa economiseasca chiar si 50% in fiecare luna, iar pe langa aceasta suma, un mare avantaj este faptul ca motoarele functioneaza in conditii mult mai bune, fiind chiar mai protejate, intrucat acest carburant este mai curat decat benzina.

Mai mult spatiu


Cu siguranta, orice sofer isi doreste sa dispuna de un portbagaj cat mai spatios, insa pana acum cei care optau pentru instalatii GPL se bucurau de mai putin, intrucat rezervoarele ocupau o parte importanta din portbagaj. In schimb, astazi aceste rezervoare sunt special construite pentru a fi instalate in locul rotii de rezerva, in conditii optime si siguranta maxima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu