duminică, 18 septembrie 2016

Rochii si Rochite de inceput de scoala

Chiar daca calendaristic toamna si-a intrat in rol, temperaturile resimtite sunt foarte placute pentru aceasta perioada a anului, astfel ca inca este ideal ca parintii sa se orienteze dupa rochii si rochite pentru fete. Garderoba celor mici devine tot mai dezvoltata, astfel ca in prima zi de scoala tinuta poate fi adaptata in functie de mai multe aspecte. La Yolka parintii au la dispozitie numeroase articole vestimentare pentru bebelusi, fetite si baieti cu varsta de pana la 12 ani, preturile sunt foarte bune, iar calitatea materialelor este un adevarat avantaj.

Potrivite intotdeauna

Aceste rochii si rochite pentru fete sunt potrivite pentru mai multe evenimente, fie pentru o iesire in parc la plimbare, o aniversare, o petrecere, o vizita la prieteni sau pentru a iesi in oras. Sunt disponibile suficiente modele pentru ca fetitele sa aiba de unde alege in functie de gusturi si preferinte, de la cele albe, care se pot asorta cu o camasuta, la cele roz, care seamana cu cele ale printeselor sau la cele colorate ce pot fi adaptate alaturi de multe alte elemente vestimentare.

Fara timp pierdut

Cu ajutorul Yolka parintii nu mai trebuie sa piarda ore intregi alaturi
de cei mici prin magazine in cautarea hainutelor potrivite, cand totul este mult mai accesibil si mai usor. Poti sa accesezi site-ul alaturi de fetita ta, iar la fiecare articol vei avea la dispozitie suficiente imagini pentru ca cea mica sa se poata hotari. Mai mult, pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 de lei, transportul este gratuit, astfel ca inca din ziua urmatoare fetitele se vor putea bucura de noile hainute.


Cu Yolka poti sa iti pui imaginatia si creativitatea la intamplare si sa creezi cele mai trendy tinute pentru cei mici, care, cu siguranta, vor fi incantati de calitatea materialelor si de confortul oferit de catre acestea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu